Επιστημονικές Δραστηριότητες

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Ερευνητικό Έργο

Θέματα που ενδιαφέρουν

Τσικνοπέμπτη

Συμβολικός Εορτασμός Τσικνοπέμπτης 2023

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Παραδοσιακά κάθε χρόνο η Β΄ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ, ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ συμμετέχει με εθελοντική εργασία των ειδικών και ειδικευόμενων παιδιάτρων της στο Πρόγραμμα Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής και Ενημέρωσης της Ανοιχτής Αγκαλιάς σε άγονα μέρη της Πατρίδας μας.

Πρόσκληση σε θεατρικές παραστάσεις (ΛΕΣΧΗΣ LIONS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ)

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις θεατρικές παραστάσεις που οργάνωσε η Λέσχη Lions Θεσσαλονίκης "ΟΛΥΜΠΙΑΣ", στο πλαίσιο του πυλώνα "Παιδικός Καρκίνος", τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τις ανάγκες του Παιδοογκολογικού Τμήματος της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΠΘ του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, αλλά και την ενίσχυση των ειδικών σχολείων, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, εντός του Νοσοκομείου σας.

Χριστουγεννιάτικες Επισκέψεις

Με χαρά και συγκίνηση υποδεχόμαστε φιλανθρωπικές οργανώσεις που θυμούνται τις γιορτές τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Μονάδα Παιδικής και Εφηβικής Αιματολογίας και Ογκολογίας

Δωρεά Πίνακα στη Μονάδα Παιδικής και Εφηβικής Αιματολογίας Ογκολογίας - Ποδοσφαιρική Ομάδα

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ χάρισε στην στην Μονάδα Παιδικής και Εφηβικής Αιματολογίας και Ογκολογίας ένα πίνακα δημιούργημα του εκλεκτού ζωγράφου Θανάση Βελισσάρη.
Τους ευχαριστούμε όλους για την ευγενική τους κίνηση

Χορηγία στη Μονάδα Παιδικής και Εφηβικής Αιματολογίας Ογκολογίας

Ευγενική Χορηγία της Λέσχης Lions Θεσσαλονίκης "Ολυμπιάς"
Τα έσοδα από δύο θεατρικές παραστάσεις (Τρελλαντώνης και Θυροξίνη) με συμμετοχή παιδιών που νοσηλεύθηκαν στην Β΄Παιδιατρική ΑΠΘ, ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ
Τους ευχαριστούμε θερμά